چسب آکواریوم (سیلیکون)

در حال حاضر هیچ محصولی در این دسته بندی وجود ندارد

اگر شما تامین کننده یا تولید کننده این محصولات هستید، همین حالا ثبت نام کنید و فروش خود را افزایش دهید

ثبت نام
پرسش های متداول

خریداران می توانند در بازار اینترنتی ویترین نت با ثبت درخواست خرید و یا تماس مستقیم با تعداد زیادی از تامین کنندگان چسب آکواریوم (سیلیکون) ارتباط برقرار کنند.

با جست و جو در میان هزاران محصول و پس از گفت وگوی مستقیم با تامین کنندگان چسب آکواریوم (سیلیکون) می توانید سفارش خرید خود را به روش مستقیم و یا از طریق خرید امن ویترین نت ثبت کنید.

چسب آکواریوم (سیلیکون)

اطلاعات لازم درمورد چسب سیلیکون

چسب سیلیکون (Silicone Glue) که اکثر افراد آن را با نام یکی از استفاده‌های پرکاربرد آن یعنی چسب آکواریوم می‌شناسند. چسب سیلیکون یکی از پرکاربردترین چسب‌های صنعتی است که عمدتا برای چسباندن شیشه‌ها و یا درزگیری مورد استفاده قرار می‌گیرد. چسب سیلیکونی خاصیت آب بندی دارد و می‌توان برای مواردی نظیرِ کاشی، سرامیک و حتی برخی فلزات مورد استفاده قرار داد. در ادامه با انواع چسب سیلیکونی، مشخصات و کاربردهای آن آشنا می‌شوید.

چسب آکواریوم چیست؟

چسب آکواریوم یک فرم ژل مانند از چسب است و از ترکیبی از مواد شیمیایی پلیمری ساخته شده است. به همین دلیل این چسب از مقاومت بالایی برخوردار است و هم در دماهای بالا و هم در دماهای پایین قابل استفاده است. چسب سیلیکونی نسبت به بقیه چسب‌ها یک تفاوت عمده دارد و آن قدرت پایین‌تر و حالت کشسانی بیشتر است. از این نوع چسب به دلیل دارا بودن خاصیت ضدآب در زیر دریایی‌ها هم استفاده می‌شود. برخلاف سایر سایر چسب‌های صنعتی این چسب برای کارایی بهتر به معنای واقعی نیاز به خشک شدن دارد. اما تنها کاری برای خشک شدن آن لازم است، منتظر ماندن است.

مشخصات عمده چسب سیلیکون (چسب آکواریوم)

چسب سیلیکون یا همان چسب آکواریوم از پرکاربردترین چسب‌های صنعتی بوده که به صورت ژل و در حجم‌های مختلف عرضه می‌شود. این چسب محصولی تک جزئیِ حاوی اتم‌های سیلیکون و اکسیژن است و همین مسئله باعث شده است تا در برابر آب مقاوم باشد.چسب آکواریوم به علت ثبات، از نظر شیمیایی و گرمایشی، در بسیاری از مناطق استفاده می‌شود. چسب سیلیکون بر خلاف بسیاری از دیگر چسب‌ها مقاوم در برابر هوای محیط و رطوبت است. چسب سیلکون هم در دماهای پایین و سرد و هم گرم و مرطوب به خوبی قابل استفاده است و بهترین دما برای عمل کردن آن ۴۰ تا ۱۰۰ درجه فارنهایت یا ۴.۵ تا ۳۸ درجه‌ی سانتی‌گراد است. همچین رطوب مورد نیاز برای چسبیدن و خشک شدن آن ۵ تا ۹۵ درصد می‌باشد. پس از شرایط مورد نیاز می‌توان نتیجه گرفت که به راحتی در هر شرایط آب‌وهوایی قابل استفاده است. مقدار کم این سب می‌تواند در ۲۴ ساعت خشک شود یا بسته به ضخامت آن خشک شدنش می‌تواند چندین روز به طول انجامد. چسب‌های سیلیکونی به طور کلی دارای ویژگی‌های زیر هستند.

  • قابلیت اجرا در دماهای ۵ تا ۳۸ درجه سانتی‌گراد و رطوب ۵ تا ۹۵ درصد و مقاومت بالا در برابر شرایط جوی
  • قابلیت چسبندگی به آلومینیوم، کاشی، استیل، سرامیک، شیشه و پلی وینیل کلراید (PVC)
  • ضد آب، پیوستگی بسیار عالی و جلوگیری کننده از رشد قارچ
  • عایق حرارتی، عایق صوتی و نارسانا
  • مقاوم در برابر اشعه فرابنفش (UV)

انواع چسب سیلیکون

چسب سیلیکونی یا همان چسب آکواریومی در مقایسه با سایر چسب‌های پلیمری که دارای پایه آلی می‌باشند دارای خواص ویژه و منحصر به‌فردی می‌باشد که این به دلیل متفاوت بودن ساختار اسکلت اصلی در چسب سیلیکونی می‌باشد. این چسب‌ها از نظر ترکیبات شیمیایی به دو نوع چسب استوکسی و خنثی تقسیم می‌شوند.

سیلیکون‌های استوکسی دارای پایه‌ی اسیدی بوده و از سیلیکون و یک حلال تشکیل شده‌اند. این نوع سیلیکون‌ها هنگام خشک شدن از خود اسید لاکتیک آزاد کرده و از بوی تند و سرکه مانندی که پخش می‌کنند، شناخته می‌شوند. این سیلیکون‌ها به صورت رنگی هستند و قابلیت اضافه کردن رنگ را ندارند. همانطور که گفته شد این چسب‌ها در چند رنگ تولید می‌شوند.

  • شفاف یا بی رنگ: چسب مخصوص آینه، شیشه‌های آکواریوم و درزگیر سینک ظرفشویی در آشپزخانه و ...
  • سفید: مورد استفاده در آب بندی پنجره، درزگیری کاشی، درز گیری وان حمام، روشویی، سرویس بهداشتی و…
  • مشکی: برای چسباندن شیشه ماشین و گسکت میکر
  • قرمز: این نوع چسب با عنوان چسب سیلیکون حرارتی یا چسب سیلیکون نسوز شناخته می‌شود

نوع دیگر سیلیکون‌ها، سیلیکون‌های خنثی نام دارد.

سیلیکو‌های خنثی نسبت به دسته‌ی دیگر از مقاومت و ماندگاری بالایی برخوردار هستند. این محصولات بدون بو بوده و در برابر اشعه‌ی فرابنفش مقاوم هستند.

کاربردهای چسب سیلیکون

چسب آکواریوم به دلیل ساختار شیمیایی و مقاومت بالا در برابر حرارت و رطوبت، یکی پرکاربردترین چسب‌ها در زمینه درزگیری است و در محدودیت و بازه‌ی دمایی و رطوبتی آن بسیار گسترده است. این مصحول چند منظوره در اسکال مختلفی می‌باشد و می‌توانید از آن به عنوان یک محصول واحد یا ترکیبی از چند ماده استفاده کنید. در ادامه چند نمونه از کاربردهای چسب سیلیکون را معرفی می‌کنیم.

تعمیرات و مسائل نگهداری خانگی

احتمالا رایج‌ترین و محبوب‌ترین کاربرد چسب آکواریوم در مسائل تعمیری و نگهداری خانگی است به خصوص در پرکردن اتصالات، ترک‌ها و حفره‌ها. از این چسب برای درزگیری شکاف‌های سینک ظرفشویی، سرویس بهداشتی و ... استفاده می‌شود. چسب آکواریوم در برابر آب بسیار مقاوم است و برای پر کردن حفره‌ها و تمیز کردن هر شکاف و درزی استفاده می‌شود. برای آب بندی سطحی مانند کف سرامیک نیز می‌توان از چسب سیلیکون استفاده کرد.

اتصال و درزگیری شیشه‌ها

چسب آکواریوم (سیلیکون) یک درزگیر مناسب است که از توانایی بسیاری از مواد چسبنده دیگر پیشی می‌گیرد. چسب سیلیکون از نظر انعطاف پذیری و دوام شناخته شده است و خواص اتصال کنندگی آن زبان زد بوده که می‌تواند تقریبا بر هر سطحی از جمله پلاستیک، فلز و شیشه اعمال شود.

برای چسباندن و نگهداری آینه‌های سرویس‌های بهداشتی و حمام و چسباندن شیشه‌های آکواریوم بهترین چسب، چسب سیلیکون است. لازم به ذکر است که این نوع چسب برای ماهی‌ها کاملا بی خطر است.

ساختمان سازی

به دلیل مقاومت بالای چسب آکواریوم دربرابر تغییرات دما، تابش مستقیم آفتاب و باران، در ساختمان سازی و تعمیرات اتصالات ساختمانی، لوله کشی و ... از این چسب استفاده می‌شود. در ساخت پانل‌های فشرده دو جداره نیز می‌توان از چسب سیلیکونی استفاده نمود.

خودروسازی

یکی از مهمترین کاربردهای چسب آکواریوم یا سیلیکونی در خودروسازی و حفاظت از واشرهای خودرو است.همچین برای چسباندن شیشه ی خودرو به بدنه نیز از چسب سیلیکون استفاده می شود.

راهنما
نام تامین کننده
نام تامین کننده
نام محصول
نام تامین کننده

جهت مشاهده اطلاعات تماس تامین کننده، لطفا نام و شماره موبایل خود را وارد کنید.

نام تامین کننده

نام تامین کننده

09125285988

کاربر عزیز