دستگاه اسکرابر
خریداران می توانند در بازار اینترنتی ویترین نت با ثبت درخواست خرید و یا تماس مستقیم با تعداد زیادی از تامین کنندگان دستگاه اسکرابر ارتباط برقرار کنند.
با جست و جو در میان هزاران محصول و پس از گفت وگوی مستقیم با تامین کنندگان دستگاه اسکرابر می توانید سفارش خرید خود را به روش مستقیم و یا از طریق خرید امن ویترین نت ثبت کنید.
برای شست و شوی کف در مجتمعهای مسکونی و واحدهای کوچک معمولا از تی استفاده میشود، اما در یک محیط کاری وسیع مثل سالن تولیدی یک کارخانه بزرگ، فرودگاهها، مراکز خرید بزرگ و ... استفاده از روشهای قدیمی برای نظافت و شست و شوی زمین اصلا به صرفه نیست و موجب اتلاف انرژی و سرمایه شما خواهد شد. در عوض برای این کار دستگاههای زیادی تولید شدهاند که دستگاه اسکرابر یکی از آنهاست. اگر به دنبال خرید دستگاه اسکرابر هستید، اما اطلاعات کامل و دقیقی از انواع این تجهیزات و کاربردهایشان ندارید، حتما تا انتها با ما همراه باشید. در ادامه قصد داریم کلیه اطلاعاتی که هنگام خرید این دستگاه مورد نیازتان خواهد بود را بیان کنیم.
دستگاه اسکرابر چه نوع دستگاهی است؟
همان طور که در بالا به صورت خیلی خلاصه اشاره کردیم؛ دستگاه اسکرابر یا همان کف شوی صنعتی، از پرکاربردترین تجهیزات نظافت صنعتی محسوب میشود که وظیفه شست و شوی سطوح را بر عهده دارد. این دستگاه قادر است که انواع سطوح کفی سنگی، سرامیکی، پارکتی و ... را به راحتی شست و شو داده و عاری از هر گونه لکه، کثیفی، چرک و آلودگی نماید. دستگاه اسکرابر یک مزیت بسیار عالی و ویژه دارد که موجب میشود تا در مراکز صنعتی، تولیدی، اداری، اقامتی و حتی سرگرمی به کار گرفته شود، آن هم این است که دستگاه مذکور میتواند همزمان دو عمل شست و شوی کف و همچنین خشک کردن آن را به صورت یکجا انجام دهد تا مشکلی از این بابت برای کارکنان شما به وجود نیاید.
انواع دستگاه اسکرابر:
به دلیل این که در محیطهای مختلفی از این دستگاه نظافت صنعتی استفاده میشود، تولید کنندگان اقدام به طراحی و ساخت مدلهای متنوعی از آن کرده است. این دستگاهها از نظر سیستم هدایتی که دارند، در دو دسته تقسیم بندی میشوند:
- اسکرابر دستی
- اسکرابر صنعتی سر نشین دار
در ادامه هر کدام از این دو نوع را خدمتتان معرفی میکنیم.
دستگاه اسکرابر دستی:
نوع دستی اسکرابر به این صورت است که کاربرد در پشت دستگاه قرار گرفته و با استفاده فرمان و دستگیره تعبیه شده میتواند اقدام به کنترل تغییر دادن مسیر دستگاه نماید. این دستگاهها به دلیل این که در اندازه کوچک تولید میشوند، برای مراکزی که وسعت کمی دارند مناسب و ایده آل هستند. اندازه کوچک در کنار طراحی بسیار شیک و جمع و جور موجب میشود تا قدرت مانور دهی در این دستگاهها به مقدار خیلی زیادی افزایش پیدا کند.
دستگاه اسکرابر سرنشین دار:
این نوع از دستگاههای اسکرابر نیز اندازه بزرگتر و طراحی بسیار متفاوتتری در مقایسه با نوع دستی دارند. در دستگاه زمین شوی سر نشین دار، به سبب اندازه بزرگی که این دستگاه دارد، محلی برای نشستن کاربر و کنترل ماشین تعبیه شده است تا عمل هدایت ماشین را انجام دهد. در این نوع اسکرابر، کاربر انرژی زیادی برای هدایت دستگاه مصرف نمیکند. همچنین به سبب طراحی خاصی که دارد، در هر بار شست و شو، مساحت بیشتری از سطوح را میتواند تمیز کند. در یک دسته بندی دیگر نیز میتوان دستگاههای اسکرابر را بر اساس نوع سوخت مصرفی، به 2 دسته تقسیم نمود:
- اسکرابر برقی
- اسکرابر دیزلی
اسکرابر برقی:
انرژی الکتریکی به عنوان یک انرژی بدون آلودگی زیست محیطی محسوب میشود و برای راهاندازی این دستگاهها نیز کاربرد دارد. به دلیل این که دستگاههای اسکرابر معمولا در محیطهای سر بسته مورد استفاده قرار میگیرند، نوع برقی انتخاب به جایی محسوب میشود، چرا که آلودگی خاصی مثل دود و ... ایجاد نمیکند. دستگاه اسکرابر برقی خود میتواند هم از انرژی ذخیره شده در باتری استفاده کند، هم این که به صورت مستقیم با کابل به برق متصل شود و عملیات شست و شو را انجام دهد. جالب است بدانید که هر دو نوع اسکرابر دستی و سر نشین دار به صورت باتری دار و کابلی تولید میشوند و محیطی که شما قصد استفاده از این دستگاهها را دارید، در انتخاب نوع باتری دار یا کابلی تاثیر گذار است.
اسکرابر دیزلی:
به دلیل وجود محدودیتها در برخی مراکز و عدم دسترسی آسان به نیروی برق، تولید کنندگان اقدام به تولید اسکرابرهایی میکنند که با استفاده از سوختهای دیزلی مثل بنزین و LPG انرژی مورد نیاز خود را به دست آورند. این دستگاهها قدرت بیشتری نسبت به نوع برقی دارند و برای محیطهایی که حجم آلودگی به شدت بالاست، به کار گرفته میشوند.
اجزای کاربردی یک دستگاه کف شوی صنعتی:
یک دستگاه اسکرابر برای این که بتوانید سطح زمین را مورد شست و شو قرار داده و از طرفی نیز بلا فاصله اقدام به خشک کردن زمین کند؛ از مکانیزم خاصی بهره میبرد. اجزای مختلفی دست به دست هم دادهاند تا یک دستگاه اسکرابر صنعتی بتواند وظیفه خود را به خوبی انجام دهد. برخی از این اجزا عبارتند از:
- برسها:
برسها یکی از مهمترین تجهیزات این دستگاه به حساب میآیند، چرا که قادرند با چرخشهای خود آلودگیها را جمع و تمیز کنند. این برسها از نظر شکل ظاهری، جنس و اندازه در مدلهای مختلفی ساخته میشوند.
- منبع تغذیه:
برای این که دستگاه و قطعات آن شروع به کار کند، وجود منبع تغذیه لازم و حیاتی است. عموما کف شورهای صنعتی به صورت برقی تولید میشوند و منبع تغذیه قادر است تا انرژی الکتریکی را به سایر اجزا منتقل کند.
- سامانه مکش:
از آن جایی که عملیات خشک کردن حین شست و شو، از ویژگیهای اصلی این دستگاهها محسوب میشود، وجود سامانه مکشی قوی که بتواند آب و مواد شوینده را جمع آوری کند، نیاز است. تی تعبیه شده در انتهای دستگاه اسکرابر مایعات استفاده شده را به دقت به سمت موتور مکنده هدایت میکند تا سامانه مکشی آن را به داخل مخازن انتقال دهد و عملیات خشک کردن سطح انجام گیرد.
- مخازن:
دستگاه های اسکرابر دارای مخازن مختلفی هستند که یکی برای نگهداری از آب تمیز و دیگری برای جمع آوری آب کثیف مورد استفاده قرار میگیرد. وجود دو مخزن باعث میشود تا:
- آب کثیف دوباره وارد چرخه شست و شو نشود
- آب تمیز قبل از این که برای شست و شو به کار گرفته شود، آلوده نگردد
- عملیات شست و شو بهتر و با وسواس بیشتری انجام گردد
نحوه عملکرد دستگاه اسکرابر:
با 4 بخش اصلی یک دستگاه اسکرابر آشنا شدید. حال بپردازیم به نحوه عملکرد این ماشین نظافت صنعتی. مخازن موجود در این دستگاه با آب و مواد شوینده پر میشوند. سپس محلول موجود به وسیله سیستم پاشش روی سطح مورد نظر قرار میگیرد. برسهای موجود در این دستگاه با سرعت شروع به چرخش میکنند تا لکهها و آلودگیها را از سطح جدا نمایند. تی تعبیه شده در انتهای این دستگاه نیز با دقت تمامی مواد موجود از جمله محلولهای شوینده و آلودگیها را جمع آوری کرده و آماده مکش توسط سیستم مکش دستگاه اسکرابر میکند. سامانه مکش با قدرتی که دارد، تمامی مواد جمع آوری شده را به داخل خود مکیده و از طریق سیستمی که دارد، به داخل مخزن آب چرک منتقل میکند. قدرت مکش این دستگاه به قدری بالاست که مقدار زیادی از رطوبت را میمکد تا زمین خشک شود. استفاده از دستگاه اسکرابر صنعتی بسیار ساده و آسان است. افراد با کمی مهارت و تجربه خواهند توانست که بهترین عملکرد را از دستگاه شاهد باشند. از آن جایی که تمامی دستگاههای کف شور دارای دفترچه راهنما هستند، در صورت بروز مشکل نیز میتوانید از آن استفاده کنید تا با نحوه عملکرد دستگاه و کنترل آن بیشتر آشنا شوید.
ویژگیها و مشخصات یک دستگاه اسکرابر کاربردی:
همان طور که مطلع شدید، دستگاه های اسکرابر انواع مختلفی را شامل میشوند که هر یک دارای برخی خصوصیات و ویژگیهای خاصی هستند. اما برای خرید دستگاه اسکرابر باید به مواردی توجه داشته باشید تا بتوانید بهترین دستگاه را متناسب با نیازی که دارید، خریداری نمایید. به صورتی کلی این ویژگیها و مواردی که در زیر توضیح خواهیم داد، برای همه انواع اسکرابرهای صنعتی قابل تعمیم هستند. 1- داشتن طراحی مناسب برای کار در یک محیط صنعتی: دستگاه اسکرابر از تجهیزات نظافت صنعتی است و برای شست و شوی محیطهایی که نیروی کار زیادی موجود است و روزانه رفت و آمد بالایی صورت میگیرد، استفاده میشود. دستگاه انتخابی شما باید از طراحی مناسبی برای استفاده در چنین محیطی بهرهمند باشد تا هم مشکلی برای دستگاهها و کارکنان ایجاد نکند، هم این که کف محیط را به خوبی مورد شست و شو قرار دهد. 2- بهره مندی از قطعات باکیفیت: دستگاه اسکرابر مانند هر دستگاه صنعتی از قطعات و اجزای مختلفی تشکیل شده است که در بخشهای قبل برخی از آنها را خدمتتان معرفی کردیم. در خرید اسکرابر صنعتی توجه داشته باشید که قطعات به کار رفته در آن مثل موتور، سیستمهای شست و شو و ... کیفیت مناسبی داشته باشند تا به طبع طول عمر دستگاهتان نیز افزایش پیدا کند. همچنین یک دستگاه اسکرابر باکیفیت بهتر است که دارای بدنه محکم، ضربه گیرهای مناسب، شاسی تی فولادی و برسهای مقاومی باشد تا در یک محیط صنعتی کارایی بهتری از خود نشان دهد. 3- عملکرد مناسب و ایده آل بخش خشک کن: دستگاههای اسکرابر به دلیل این که میتوانند همزمان سطوح را شست و شو و خشک نمایند، به کار گرفته میشوند. پس در خرید دستگاه اسکرابر به بخش خشک کن توجه ویژهای داشته باشید. به عنوان مثال بررسی کنید که بخش تی دستگاه کیفیت و ساختار مناسبی داشته باشد، موتور مکنده نیز از قدرت بالایی برخوردار باشد و ... 4- نظافت راحت و بی دردسر مخازن: همان طور که گفتیم، دستگاه اسکرابر دارای دو مخزن آب تمیز و آب کثیف است. این مخازن بعد از هر بار شست و شو باید نظافت شوند؛ از این رو باید طراحی این بخش به گونهای باشد که بتوانید در سریعترین زمان و به راحتترین شکل آنها را تمیز کنید. 5- داشتن منبع تغذیه (باتری) با عمر بالا: همان طور که در بخش انواع دستگاه اسکرابر معرفی کردیم، این نوع از تجهیزات صنعتی دارای دو نوع برقی و دیزلی است که نوع برقی هم میتواند به صورت مستقیم به برق وصل شود، هم این که از باتری استفاده نماید. در خرید دستگاهی که منبع تغذیه آن باتری است، باید توجه نمایید که عمر باتری و مقدار زمان ذخیره سازی انرژی الکتریکی در آن بالا باشد تا مدت زمان زیادی به کار گرفته شود. میزان شارژی دهی، مدت زمان شارژ شدن و به صورت کلی کیفیت باتری دستگاه اسکرابر مهم و حائز اهمیت است.
مزایای استفاده از دستگاه اسکرابر:
از تجهیزات صنعتی به دلیل مزایای زیادی که دارند، در محیطهای صنعتی مثل بیمارستان، کارخانجات بزرگ و کوچک و امثال هُم استفادههای زیادی میشود. دستگاه اسکرابر نیز از این قاعده مستثنی نیست و مزایای زیادی با خود به همراه دارد، مثل:
- کاهش هزینههای نظافتی
- کاهش میزان مصرف آب و مواد شوینده
- افزایش سرعت شست و شو سطح
- خشک کردن بلافاصله بعد از انجام عملیات شست و شو
- عدم آسیب رساندن به سطوح کف
- افزایش سطح بهداشت در محیط
- کمک به بهبود سلامت کارکنان و محیط
- و ... .
قیمت دستگاه اسکرابر:
دستگاه اسکرابر دارای انواع مختلفی است که هر کدام دارای برخی ویژگیها و خصوصیات خاص هستند. از این رو قیمت هر کدام از دستگاه های اسکرابر با هم متفاوت است. برخی از عوامل تاثیر گذار و تعیین کننده در قیمت دستگاه اسکرابر عبارتند از:
- جنس بدنه
- شرکت تولید کننده
- منبع تغذیه دستگاه
- دستی یا سر نشین دار بودن دستگاه
- برقی یا دیزلی بودن دستگاه
- کیفیت ساخت و قطعات
- و برخی موارد دیگر
از این رو نمیتوان قیمت دقیق و پایهای برای دستگاههای اسکرابر مشخص نمود. در ویترین نت انواع زیادی از این دستگاهها و تجهیزات نظافت صنعتی موجود است که در بالا میتوانید آنها را مشاهده نمایید. این دستگاهها محصول بهترین شرکتهای تولید کننده تجهیزات نظافت صنعتی هستند. شما میتوانید به صورت آنلاین بعد از مطالعه اطلاعاتی که برای هر دستگاه ذکر شده، اقدام به خرید آن نمایید. همچنین مشاورین زبده ما در خدمت شما عزیزان هستند تا اگر در هنگام خرید و یا انتخاب دستگاه با موردی مواجه شدید، شما را راهنمایی کنند. بهره مندی از خدمات مشاورهای تیم ویترین نت رایگان است.