دستگاه میوه خشک کن
- میوه خشک کن کابینی (362)
- میوه خشک کن تونلی (13)
خریداران می توانند در بازار اینترنتی ویترین نت با ثبت درخواست خرید و یا تماس مستقیم با تعداد زیادی از تامین کنندگان دستگاه میوه خشک کن ارتباط برقرار کنند.
با جست و جو در میان هزاران محصول و پس از گفت وگوی مستقیم با تامین کنندگان دستگاه میوه خشک کن می توانید سفارش خرید خود را به روش مستقیم و یا از طریق خرید امن ویترین نت ثبت کنید.
وان شستشو – هسته گیر – اسلایسر – پوست کن میوه – خشک کن – بسته بندی
گاز – برقی – گازو,یل
خیر هر نوع محصولی رو میتوانند خشک کنند.
بر اساس تعداد سینی و ابعاد سینی
انواع دستگاه میوه خشک کن کابینی در ظرفیت های 15, 30, 40, 100, 200, 300 و 450 کیلوگرم در ساعت ساخته میشوند.
کمترین ظرفیت دستگاه میوه خشک کن تونلی 800 کیلوگرم در ساعت است.
نکته مهم : منظور از ظرفیت دستگاه میوه خشک کن، ظرفیت ورودی محصول است و عدد آن نشان دهنده میزان محصول قابل خشک شدن در هر بار استفاده از دستگاه میوه خشک کن است.
به طور میانگین به ازای هر 10 کیلوگرم میوه، 1 کیلوگرم میوه خشک تولید میشود.
ابعاد دستگاه میوه خشک کن به ظرفیت دستگاه بستگی دارد. ابعاد دستگاه خشک کن تک کابین که ظرفیت ورودی آن 40 کیلوگرم است، 140*72*135 سانتی متر است.
در میوه خشک کن های با ظرفیت 100 تا 400 کیلوگرم ارتفاع و عرض دستگاه یکی است و فقط طول دستگاه تغییر میکند.
جنس بدنه دستگاه سبزی و ميوه خشك كن صنعتی گالوانیزه با رنگ الکترواستاتیک کارخانهای است و بنا به درخواست مشتری میتوان دستگاه خشك كن ميوه را به صورت تمام استیل نیز ساخت.
مدت زمان خشک شدن میوهها باهم متفاوت است و به میزان آبدار بودن میوهها، نوع برش و ضخامت میوهها و صد البته ظرفیت دستگاه میوه خشک کنی بستگی دارد.
عدد دقیقی نمیتوان برای زمان خشک شدن میوهها بیان کرد ولی برای مثال میتوان گفت خشک شدن سیب حدودا 8 ساعت و خشک شدن پرتقال تقریبا 10 ساعت زمان میبرد.
برای شروع کار علاوه بر دستگاه خشک کن به دستگاههای هسته گیر، اسلایسر و دوخت پلاستیک هم نیاز دارید. برای مشاهده قیمت و کسب اطلاعات تخصصی بیشتر میتوانید به صفحه کسب و کارهای خانگی و یا بلاگ ویترین نت مراجعه کنید.
پیش از خرید دستگاه میوه خشک کن خانگی، باید به ظرفیت، تعداد سینی و ابعاد دستگاه میوه خشک کن خانگی توجه کرد.
دستگاه میوه خشک کن خانگی، یک دستگاه میوه خشک کن کابینی با ظرفیت ورودی حداقل 15 یا 20 کیلوگرم است و تعداد سینی آن میتواند حداقل 15 عدد باشد.
ابعاد دستگاه میوه خشک کن خانگی نیز با توجه به ظرفیت آن متفاوت است. برای مثال یک دستگاه میوه خشک کن خانگی با ظرفیت ورودی 40 کیلوگرم، ابعادی در حدود 140*72*135 سانتی متر دارد.
میوه خشک کن، دستگاهی است که میتوان به کمک آن، تنقلات و میوههای مورد نظر خود را به راحتی خشک و در رژیم غذایی گنجاند. دستگاه میوه خشک کن، با گرما و حرارتی که تولید میکند، به راحتی آب مواد را از بین میبرد و میوه، گیاهان و سبزیهای خشک و مقوی را در اختیارتان قرار میدهد. با خرید این دستگاه میتوانید به جای استفاده از تنقلات مضر، میوهها و مغزهای خشک شده مغذی را مصرف کنید.
انواع مختلفی از این محصول در بازار عرضه میشود و هر کدام ویژگیهای خاصی دارند. ویترین نت ارائه داده مجموعه کاملی از انواع این محصول چه خانگی و چه صنعتی در برندهای مختلف است. با مراجعه به سایت میتوانید ضمن اطلاع از قیمت میوه خشک کن ، ویژگیهای این محصول را نیز بررسی کنید.
معرفی دستگاه میوه خشک کن
با استفاده از دستگاه میوه خشک کن به راحتی میوههای مختلف را خشک و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید. این دستگاه با از بین بردن آب میوهها، همچنان ویتأمینها و مواد معدنی میوه را حفظ و ارزش غذایی آن را چند برابر میکند. حرارت این دستگاه، بین چهل تا هفتاد درجه سانتی گراد است که میتوان با توجه به نوع میوه آن را تنظیم کرد.
برای خشک کردن میوههایی که آب بیشتری دارند، بهتر است دماهای بیشتر و نزدیک ۷۰ درجه انتخاب شود. جنس سینیها و بدنه این محصول از پلاستیک است و به دلیل قابلیت جدا شدنی که اجزای آن دارند، به راحتی میتوان آن را تمیز کرد و شست و شو داد. با مراجعه با سایت ویترین نت، میتوانید این دستگاه را در مدلهای مختلف مشاهده و از نظر قیمت مقایسه کنید.
انواع دستگاه میوه خشک کن
دستگاههای میوه خشک کن را میتوان از جنبههای مختلفی دستهبندی کرد. این دستگاه را میتوان از عملکرد به سه گروه دستگاه میوه خشک کن خانگی، دستگاه میوه خشک کن صنعتی و دستگاه میوه خشک نیمه صنعتی تقسیمبندی کرد. به خشک کنهای صنعتی، کابینتی نیز گفته میشود. کوچکترین مدل خشک کنهای صنعتی، ظرفیتی حدود ۱۵ کیلوگرم دارد و تعداد سینیهای آن ۱۵ عدد است. این دستگاه، یکی از پر فروشترین و پرکاربردترین دستگاههای تولید میوه خشک یا همان چیپس میوه است که برای کارگاههایی ک به این کار مشغول هستند، بسیار مناسب است.
نوع خانگی این دستگاه از نظر ابعاد و سایز، کوچکتر از مدلهای صنعتی و نیمه صنعتی است. برای خرید و استعلام قیمت میوه خشک کن خانگی و صنعتی، کافی است وارد سایت ویترین نت شوید و تمامی اطلاعات لازم در مورد این محصول را بدست آورید. همچنین امکان مشاوره و راهنمایی توسط کارشناسان ما نیز فراهم است.
کاربردهای دستگاه میوه خشک کن
دستگاه میوه خشک کن، وسیلهای برای خشک کردن مواد غذایی مختلف است؛ اما چون هدف بیشتر افراد از خرید آن، خشک کردن میوهها است؛ اکثرا آن را با نام میوه خشک میشناسند. از دستگاه خشک کن مواد غذایی علاوه بر میوه، برای خشک کردن مواد دیگری همچون غلات، سبزیجات، گوشت یا حتی خشک کردن گل نیز میتوان استفاده کرد.
درست کردن لواشک خانگی و تهیه گرانولا را نیز میتوان به قابلیتهای دیگر این دستگاه اضافه کرد. از خشک کنها، علاوه بر موارد گفته شده، میتوان برای تهیه ماست تازه، ناتوی ژاپنی، تمپه اندونزیایی و... استفاده کرد. برای خرید این دستگاه بینظیر وارد سایت ویترین نت شوید و محصول مورد نظر خود را از برند منتخب خود، انتخاب کنید.
عوامل موثر در قیمت دستگاه میوه خشک کن
موارد متعددی بر تعیین قیمت دستگاه میوه خشک موثر هستند. یکی از مهمترین آنها برند تولیدکننده است. دومین عاملی که بر قیمت تاثیر میگذارد، اصالت دستگاه است. تولیدکنندگان برتر محصولاتی باکیفیت و اصل عرضه میکنند. همچنین عرضهکننده محصول نیز در تعیین قیمت دخیل است. از دیگر موارد میتوان به گارانتی که با خرید دستگاه دریافت میکنید و خدمات پس از فروش نیز، اشاره کرد.
خرید و فروش دستگاه میوه خشک کن خانگی از تامین کنندگان ویترین نت
میوه خشک کنها از جمله تجهیزات کاربردی هستند که برای خشک کردن میوه میتوان از آنها استفاده کرد. برای خرید و فروش دستگاه میوه خشک کن خانگی میتوانید به صورت اینترنتی و آنلاین اقدام کنید. در هنگام خرید این دستگاه، باید به فاکتورهای مهمی چون جنس دستگاه، ابعاد و سایز، برند سازنده و توان مصرفی آن دقت کنید تا دستگاهی متناسب با نیازهای خود، خریداری کنید. ویترین نت، ارائه دهنده انواع دستگاههای میوه خشک کن در برند و سایزهای مختلف است. شما میتوانید با تماس با مشاوران و کارشناسان سایت، یک میوه خشک کن مناسب را برای خود انتخاب و آن را به صورت آنلاین سفارش دهید.