22,399,000
شرایط ارسال
ارسال توسط تامین کننده
از 3 الی 5 روز کاری
توضیحات دستگاه تیلر تراکتور دوچرخ فرمان متحرک BCS728-H177
تیلر تراکتور دوچرخ یک تراکتور در مقیاس کوچک می باشد که تمام قابلیت های تراکتورهای بزرگ را دارد. با این تراکتور می توان تمام کارهای مربوط به کشاورزی را انجام داد. تیلر تراکتور دارای انواع گوناگونی است برخی از آن ها مانند موتور سیکلت هستند و فضایی برای نشست فرد بر روی آن تعبیه شده است.
معرفی تیلر تراکتور دوچرخ
مصرف سوخت دستگاه تیلر تراکتور دوچرخ فرمان متحرک BCS728-H177 بنزین می باشد. قدرت موتور آن در حدود 7 اسب بخار است و وزن آن در حدود 129 کیلوگرم است. گاهی اوقات افراد دارای باغ ها و مزارع کوچک هستند که تراکتور نمی تواند به راحتی در داخل آن حرکت کند در این صورت می توان از تراکتور تیلر دوچرخ به جای تراکتور استفاده کرد. تیلر تراکتورها نسبت به تراکتور قیمت کمتری دارند و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه هستند. یکی از مزیت های تیلر تراکتور دوچرخ نسبت به تراکتور این است که وزن کمتری دارد از این رو خاک کمتر فشرده می شود و برای کاشت موقعیت بهتری دارد و در مراحل رشد گیاه نیز آب بیشتری توسط خاک جذب خواهد شد. تیلر تراکتور دوچرخ علاوه بر خاک ورزی ثانویه، شخم زدن، هرس کردن علف های هرز، سمپاشی و... را انجام می دهد. فرمان تیلر تراکتور BCS728-H177 به صورت متحرک یا چند حالته می باشد و مجهز به تیغه ی شخم زنی و درو کردن است.
تفاوت تیلر و کولتیواتور در چیست؟
قدرت موتور تیلر تراکتور در حدود 8 تا 14 اسب بخار است. بیشتر در شالیزارها و مزارع مورد استفاده قرار می گیرد. کولتیواتور نیز نوعی تیلر می باشد که دارای ابعاد کوچکتری است و قدرت موتور آن نیز نسبت به تیلر تراکتور کمتر می باشد. کولتیواتورها در دو نوع بنزینی و دیزلی بسیار پر کاربرد هستند. وظیفه ی اصلی تیلر تراکتور شخم زدن زمین می باشد. تیغه ی روتیواتور به پشت تراکتور بسته می شود و نیازی به جابجایی چرخ ها نیست اما وظیفه ی کولتیواتور خاک ورزی ثانویه است و به علت جابجایی چرخ ها کار کردن آن نسبت به تیلر تراکتور سخت تر است.
مزایای تیلر تراکتور چیست؟
· یکی از مزایای اصلی تیلر تراکتور این است که به علت وزن بسیار سبک می توان از آن برای زمین های گلی و شالیزارها استفاده کرد زیرا تراکتور در زمین های گلی به علت وزن سنگین فرو می رود اما تیلر تراکتور وزن سبکی دارد و به راحتی در شالیزار حرکت می کند.
· از تیلر تراکتور می توانید در زمین های شیب دار استفاده کنید.
· از لحاظ اقتصادی به صرفه است و در هر مکانی می توان از آن استفاده کرد.
· تیلر تراکتور پیچیدگی خاصی ندارد و ساختار و عملکرد آن بسیار آسان است.
انواع تیلر تراکتور
تیلر تراکتور ها اغلب 2 دنده هستند تیلر تراکتور BCS728-H177 6 دنده است اما به طور کل دو دنده اول تراکتور بسیار کاربردی است.
· دنده سبک: با استفاده از این دنده سرعت تیلر افزایش پیدا می کند اما توانایی آن برای انجام کارهای کشاورزی کاهش پیدا می کند.
· دنده سنگین: در مواقعی که تیلر باید در زمین های گل و باتلاق به کار رود از دنده سنگین استفاده می شود. در این زمان قدرت تیلر به میزان زیادی افزایش پیدا می کند اما به همان نسبت سرعت آن کم می شود.
تیلر تراکتورها را عموما بر اساس چرخ های آن تقسیم بندی می کنند.
· چرخ های پلاستیکی: عموما برای تیلر هایی به کار می رود که در جاده تردد می کنند و عموما بارکشی می کنند.
· چرخ های آهنی پره دار: این چرخ ها برای کار در زمین های کشاورزی و شخم زدن زمین مناسب هستند.
· چرخ های آهنی استوانه ای: بیشتر در زمین های برنج کاری به کار می روند.
-
نوع موتوربنزینی
-
قدرت موتور7 اسب بخار
-
نوع سوخت مصرفیبنزین
-
نحوه شروع کارهندل
-
تعداد دنده6
-
انتقال قدرتگیربکسی
-
نوع فرمانچند حالته
-
توان شخم زنی800 متر مربع در ساعت
-
توان درو1400 متر مربع در ساعت
-
عرض تیغه شخم زنی80 سانتی متر
-
عرض تیغه درو1.15 متر
-
برند دستگاهموتور طرح Honda177
-
وزن دستگاه129 کیلوگرم