بازار عمده فروشی محصولات

فیلتر و دسته بندی‌ها
نوع عضویت
نوع عضویت

عضو ویژه الماسی

نوع عضویت

عضو ویژه طلایی

نوع عضویت

عضو ویژه نقره‌ای

قیمت (تومان)

فقط کالاهای موجود
استان های تامین کننده
خراسان رضوی
مرکزی
آذربایجان شرقی
تهران
مشهد
کرج
تبریز
اصفهان
بیرجند
شهرکرد
بوشهر
خریدار هستم

با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.

استعلام قیمت
تامین‌کننده هستم

اطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.

ثبت نام
احراز هویت نشده

احراز هویت نشده

?

غلطک 25 سانت قطور اکرلیک و پلاستیک ترکیه ای DeKoR کد 1017

حداقل سفارش: 10 کارتن (کارتن 25 عددی)

احراز هویت نشده

احراز هویت نشده

?

احراز هویت نشده

احراز هویت نشده

?

احراز هویت نشده

احراز هویت نشده

?

اسپری لکه بر قوی فرش مبلمان و لباس نانو پلاس

حداقل سفارش: 1 کارتن (کارتن 35 عددی)

60,000
احراز هویت نشده

احراز هویت نشده

?

پیستوله سایتا RP2000 مدل H-827A

حداقل سفارش: 10 کارتن (کارتن 20 عددی)

احراز هویت نشده

احراز هویت نشده

?

احراز هویت نشده

احراز هویت نشده

?

احراز هویت نشده

احراز هویت نشده

?

پرسش های متداول

خریداران می توانند در بازار اینترنتی ویترین نت با ثبت درخواست خرید و یا تماس مستقیم با تعداد زیادی از تامین کنندگان عمده فروشی محصولات ارتباط برقرار کنند.

با جست و جو در میان هزاران محصول و پس از گفت وگوی مستقیم با تامین کنندگان عمده فروشی محصولات می توانید سفارش خرید خود را به روش مستقیم و یا از طریق خرید امن ویترین نت ثبت کنید.

بازار عمده فروشی محصولات

عمده فروشی محصولات یک فرآیند در کسب‌وکار است که در آن فرد یا شرکتی به‌نام عمده فروش، محصول را به سایر شرکت‌ها و خرده‌فروش‌ها عرضه می‌کند. در گذشته بازار عمده فروشی کالا بیشتر به‌صورت سنتی پیش می‌رفت؛ اما در حال حاضر با پیشرفت‌هایی که در زمینه اینترنت انجام شده است، این بازار هم در مسیر آنلاین‌شدن پیش می‌رود و سایت ویترین نت برای همین این منظور در حال فعالیت است. در ادامه قصد داریم به عمده فروشی کالا بیشتر بپردازیم و به همه سوالات در این مورد پاسخ دهیم.

عمده فروشی محصولات چیست؟

زمانی‌که یک کسب‌وکار محصولات خود را در تعداد زیاد خریداری می‌کند و بعد از انبارکردن آن را به کسب‌وکارهای خرده‌ می‌فروشد، در اصطلاح عمده فروشی اتفاق افتاده است. شرکتی که محصولات را به صورت عمده می‌فروشد، کالا یا خدمات خود را با قیمت پایین می‌فروشد؛ اما از معامله سود موردنظر را می‌برد و همچنان موفق است؛ چراکه قیمت فروش محصولات به‌صورت عمده، بالاتر از خرید مواد اولیه آن است.

یک کسب‌وکار که فعالیتش فروش عمده است، محصولات خود را از یک تولیدکننده خریداری می‌کند. در این معامله تولیدکننده محصول خود را با قیمت مناسب و همچنین انواع تخفیف‌ها به آن عرضه می‌کند. در واقع این کسب‌وکار بیشتر روی فروش و توزیع تمرکز دارد و به‌ندرت با فرآیند تولید کالا مرتبط می‌شود. البته این نکته را فراموش نکنید که یک عمده فروش نه تولیدکننده است و نه با مشتری نهایی یک محصول سروکار دارد.

تامین هر محصول به صورت زنجیره‌ خاصی است که با مواد اولیه شروع و در آخر با خرید مشتری به پایان می‌رسد. پس می‌توان گفت که عمده‌فروش در نقش یک واسط کار می‌کند. محصولات مختلفی را می‌توان به‌صورت عمده خرید و فروش کرد. از جمله این کالاها می‌توان به انواع کالای دیجیتال، موادغذایی و نوشیدنی، مصالح و تاسیسات ساختمان، پوشاک، لباس، آهن‌آلات، ابزار آلات، یراق و تجهیزات ایمنی و ... اشاره کرد. معمولا اصطلاح عمده فروشی به‌صورت‌های مختلف تعریف می‌شود؛ بر همین اساس برای این اصطلاح 3 تعریف زیر می‌توان ارائه کرد:

  • عمده فروشی می‌تواند به یک محصول کامل یا جزئی اشاره داشته باشد که از یک تولیدکننده خریداری می‌شود.
  • عمده فروشی می‌تواند به یک کسب‌وکار عمده فروشی با مدل تجارت به تجارت (B2B) اشاره داشته باشد. در واقع در این روش کسب‌وکار، کالا را به به‌صورت عمده تهیه می‌کند و آن را به کسب‌کار دیگری می‌فروشد. در اغلب موارد این عمده‌فروشان به‌عنوان کارگزار شناخته می‌شوند و آن‌ها مالک محصولات عمده فروشی نیستند و به‌عنوان یک واسط عمل می‌کنند. برای مثال عمده‌فروشی‌های لبنیات، گوشت و حتی غذاهای دریایی به‌عنوان واسطه بین مشتریان عمل می‌کنند.
  • عمده فروشی می‌تواند کسب‌وکاری باشد که محصولات خود را با سود به‌مصرف کننده می‌فروشد. به این عمده فروش‌ها تاجر می‌گویند؛ چراکه در این شرایط مدل فروش شبیه به یک محیط خرده‌فروشی است.

تعریف کسب وکار عمده فروشی 

کسب‌وکار عمده فروشی شرکتی است که محصولات جزئی را با قیمت عمده از تولیدکننده خریداری می‌کند. در این شرایط عمده فروش می‌تواند دلال یا حتی دلال باشد. در هر دو حالت کسب‌وکار می‌‎تواند با فروش کالا و محصولات خود سودی به‌دست آورد.

تعریف توزیع عمده فروشی

توزیع عمده فروشی به کل فرآیند تامین مواد اولیه تا فروش نهایی گفته می‌شود که به نوع خریداران بستگی دارد. در بین تولیدکننده و مصرف‌کننده نهایی، چند مرحله وجود دارد. در حالت کلی عمده فروشی که محصول راه به‌صورت مستقیم به مصرف‌کننده می‌فروشد، دارای زنجیره توزیع کوتاه‌تری است. این روش توزیع را می‌توان در مورد تعداد زیادی از کالاها پیاده کرد. در عمده فروشی مستقیم یا از طریق فروشگاه یا به‌صورت عمده فروشی آنلاین از طریق وب‌سایت انجام می‌شود.

تعریف عمده فروش تاجر یا بازرگان

تاجر عمده‌فروش یا همان بازرگان کالاهای عمده فروشی را به‌ مصرف‌کنندگان می‌فروشد. عمده فروش تاجر محصولات را به‌صورت عمده و البته با هزینه کم از تولیدکننده تهیه می‌کند و آن‌ها را در تعداد جزئی و با قیمت بالاتر می‌فروشد. تاجر می‌تواند کار عمده فروشی محصولات خود را به روش‌های مختلف انجام دهد. روش اول که در واقع یک روش سنتی است، بازرگان کاتالوگی از محصولات خود را آماده می‌کند و از این طریق کالا را به فروش می‌رساند. اما تاجر می‌تواند در روش دوم، مسیر عمده فروشی آنلاین را در پیش بگیرید. یعنی برای کسب‌وکار خود یک وب‌سایت ایجاد کند.

عمده فروش محصولات چگونه کار می کند؟

بعد از اینکه با تعاریف بالا آشنا شدید، احتمالا درک عملکرد عمده فروشی برای شما آسان باشد. کار عمده فروش محصولات شامل چند مرحله مختلف است که در ادامه آن‌ها را تعریف کرده‌ایم:

  • هر تولیدکننده‌ای برای تولید محصول خود به مواد اولیه نیاز دارد که این مواد از تامین‌کننده تهیه می‌کند.
  • بعد از اینکه تولیدکننده توانست محصول مورد نظر خود را تولید کرد آن را به یک عمده فروش که می‌تواند یک تاجر یا حتی یک واسطه باشد، می‌فروشد. در هر حالت عمده‌فروش محصولاتی را تهیه می‌کند تا بتواند آن‌ها را در بازه زمانی مناسب به‌ فروش برساند.
  • در مرحله بعد تاجر یا کارگزار کالای عمده فروشی آن را به مصرف‌کننده یا یک پلتفرم آنلاین B2B مانند ویترین نت می‌فروشد. در واقع این مرحله به مدل کسب‌وکار و شبکه فروش عمده فروش بستگی دارد.
  • در شرایطی که عمده فروش واسطه باشد، کالا با حاشیه سود بالاتری به خرده‌فروش داده می‌شود. اما اگر عمده فروش تاجر باشد، وضعیت متفاوت است. در این حالت مصرف‌کننده کاربر نهایی خواهد بود. فروش مستقیم به‌ مصرف‌کننده می‌تواند یک مزیت رقابتی برای عمده‌فروش باشد. همچنین این روش برای مصرف‌کننده هم دارای مزیت است؛ چراکه می‌تواند محصول را با قیمت پایین‌تری نسبت به خرده‌فروش تهیه کند.

توزیع عمده کالا چگونه است؟

توزیع عمده فروشی شامل خدماتی است که کسب‌وکار عمده‌فروش بین تولیدکنندگان یا همان فروشندگان و خرده‌فروشان ارائه می‌دهد. این مرحله در مدیریت تقاضا بسیار مهم است؛ چراکه هر کدام از طرفین در مراحل زیر سود می‌کنند.

  • عمده فروش خرید عمده از کارخانه را انجام می‌دهد. در اینجا فروشنده می‌تواند یک شرکت تولیدی بسیار بزرگ یا حتی یک کارگاه تولیدی کوچک‌تر باشد. در واقع عمده‌فروش دارای توانایی در زمینه فروش و بازاریابی است که یک فروشنده آن را ندارد.
  • کسب‌وکار عمده‌فروش فرصت‌های مناسب خرده‌فروشی را شناسایی می‌کند تا از آن مسیر، کالای تولیدکننده را به فروش برساند. البته باید در نظر داشت که یک تولیدکننده کوچک، توانایی و منابع لازم را برای فروش محصولات به خرده‌فروشی ندارد. پس با توجه به این دو ویژگی، می‌توان گفت که کسب‌وکارهای عمده فروشی محصولات، نقش بسیار مهمی در زنجیره تامین دارند.

تاریخچه پخش عمده به صورت مستقیم

عمده فروشی تاریخچه‌ای طولانی دارد و به‌صورت گسترده در سیستم‌های تجارت و توزیع انواع کالا استفاده می‌شود. توزیع عمده کالا از حدود سه قرن پیش به‌وجود آمد و این مسیر، سیر تاریخی خود را سپری کرده است. در ادامه به نقاط عطف و تمام این مسیر پرداخته‌ایم:

  • شروع فروش عمده کالا به قرن 19 میلادی برمی‌گردد. در آن دوران با افزایش تولید صنعتی، نیاز به انواع روش توزیع کالا بیشتر از قبل احساس شد و به‌همین دلیل کسب‌وکارهای عمده فروشی ایجاد شدند. در این شرایط تولیدکنندگان محصولات خود را به عمده فروش‌ها و تجار می‌فروختند.
  • در قرن 20 میلادی با توجه به پیشرفت‌هایی که در زمینه صنعت و تکنولوژی به وجود آمد، فرآیند توزیع کالا بهتر شد. در این دوران انبارها، شبکه حمل‌ونقل و همچنین ارتباطات توسعه پیدا کردند که باعث توزیع بهتر کالا در بین تولیدکننده و عمده فروش شد.
  • در قرن حاضر و با گسترش اینترنت، عمده فروشی مستقیم به‌صورت آنلاین رونق پیدا کرد. در این دوران کسب‌وکارهای عمده فروش توانستند محصولات خود را به‌صورت مستقیم و بدون نیاز به روش کانال‌های توزیع سنتی به دست خرده‌فروشی‌ها برسانند. در این شرایط دسترسی شبانه‌روزی به بازار عمده فروشی برای خرده فروش‌ها وجود داشت.

چگونگی خرید مستقیم از عمده فروش ‌ها

خرید مستقیم از عمده‌فروش‌ها یک روش جدید خرید است که در آن می‌توان محصولات را در تعداد بیشتر و تخفیف بالاتر خریداری کرد. این مدل خرید برای فروشگاه‌ها و کسب‌وکارها ایده‌آل است. اگر شما قصد خرید مستقیم از عمده‌فروش را دارید باید به موارد زیر توجه داشته باشید:

  • باید نیازهای خودتان مانند نوع محصول، مشخصات آن و تعداد مورد نیازرا بشناسید.
  • قبل از اینکه عمده فروشی را انتخاب کنید، حتما تحقیقی در مورد تامین‌کنندگان مختلف داشته باشید.
  • پس از اینکه عمده‌فروش مورد نظر خودتان را انتخاب کردید با آن‌ ارتباط بگیرید و کالاها و محصولات مورد نیازتان را مطرح و درخواست کنید.
  • در مرحله بعد باید در مورد معامله به تفاهم برسید. این مرحله می‌تواند شامل قیمت‌ها، شرایط تحویل و بندهای مختلف قرارداد باشد.
  • بعد از انجام معامله، هزینه‌ها پرداخت می‌شود و محصول موردنظر برای خریدار ارسال می‌شود.

عمده فروشی آنلاین چیست؟

یکی از روش‌های عمده فروشی، عرضه محصولات به‌صورت آنلاین است. در واقع در این روش فرآیند فروش کالا و محصولات به مشتریان به‌صورت عمده و کاملا آنلاین انجام می‌شود. به زبان ساده‌تر در این مدل فروش، تولیدکنندگان و تامین کنندگان اصلی محصولات خودشان را به‌صورت عمده در اختیار خرده فروشان قرار می‌دهند. این روش فروش محصولات می‌تواند مزایای زیادی برای فروش عمده داشته باشد که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دسترسی بهتر به مشتریان
  • کاهش هزینه‌های مختلف مانند بازاریابی و ...
  • ارتباط راحت‌تر با مشتریان
  • مدیریت بهتر روی موجودی
  • نمایش بهتر محصولات به کاربر

این موارد چند مزیت عمده فروشی محصولات برای خود شرکت‌ها بود؛ اما این مدل فروش می‌تواند برای خود خرده‌فروش هم مزایای زیادی به همراه داشته باشد که در بخش بعدی به آن‌ها اشاره شده است.

مزیت استفاده از عمده فروشی آنلاین

عمده فروشی محصولات به‌صورت آنلاین می‌تواند مزایای زیادی برای خریدار داشته باشد. یکی از این مزایای دسترسی به بازار گسترده و متنوع محصولات است. اگر یک خرده‌فروش خرید عمده آنلاین در دستور کار خود قرار دهد، می‌تواند به تعدادی زیادی از کالاها دسترسی داشته باشد و با خیال راحت آن‌ها را سفارش دهد. اگر به چند مورد از مزایای عمده فروشی آنلاین اشاره کنیم می‌توان به گزینه‌های زیر اشاره کرد:

  • در وقت و هزینه کاربر صرفه‌جویی می‌شود: زمانی‌که عمده فروشی به‌صورت آنلاین را انتخاب کنید در وقت‌تان صرفه‌جویی خواهد شد؛ یعنی می‌توان با دسترسی به اینترنت، کالای دلخواه خود را انتخاب و با سفارش آن در تاریخ مورد نظر آن را دریافت کنید.
  • می‌توانید محصولات را با دقت بیشتری انتخاب کرد: بسیاری از شرکت‌ها در هنگام عمده فروشی آنلاین فرصت بیشتری در اختیار دارند تا محصولات را با عکس باکیفیت‌تر و مشخصات کامل‌تری آپلود کنند. در نتیجه خریدار هم می‌تواند به اطلاعات کاملی دسترسی داشته باشد و هم با دقت بیشتری آن‌ها را انتخاب کند.
  • مقایسه محصولات با همدیگر راحت است: همان‌طورکه گفته زمانی خرید عمده کالا به‌صورت آنلاین را انتخاب می‌کند به تعداد بسیار زیادی از محصولات دسترسی دارید؛ در نتیجه می‌توانید به‌راحتی آن را با هم مقایسه کنید و در نهایت بهترین را در بین آن‌ها بخرید.

قیمت گذاری فروش عمده کالا چگونه است؟

قیمت‌گذاری عمده فروشی یک کار بسیار مهم و البته پیچیده برای کسب‌وکارهاست. در این شرایط باید قیمتی برای محصول یا کالا در نظر گرفته شود که هم برای خریدار خرده فروش جذاب باشد و هم برای خود عمده فروش سودآوری داشته باشد. برای تعیین قیمت قیمت فروشی کالا چندین فاکتور مختلف تاثیرگذار هستند که در ادامه به آن‌ها اشاره شده است.

هزینه مواد اولیه

اگر کالایی که عمده فروش به خرده ‌فروش می‌فروشد، وارداتی باشد یا حتی قبل از فروش آن‌ها را مونتاژ کند، باید هزینه‌ای برای قطعات پرداخت کند. این هزینه به‌عنوان هزینه مواد اولیه در نظر گرفته می‌شود و بیشتر شرکت‌هایی که کار عمده فروشی را انجام می‌دهند، در تلاش هستند که هزینه مواد اولیه خود را پایین نگه دارند.

هزینه نیروی کار

برای مونتاژ و دستکاری محصولات باید از نیروی کار استفاده کرد و برای انجام آن باید هزینه‌ای پرداخت کرد. برای عمده ‌فروش‌ها هزینه نیروی کار جزئ هزینه بزرگ به حساب می‌آید؛ در نتیجه بسیاری از آنها در تلاشند که کارایی عملیاتی را بالا ببرند.

هزینه سربار

هرگونه‌ هزینه‌ای که با خود محصول مرتبط نباشد به‌عنوان هزینه سربار در نظر گرفته می‌شود. این هزینه می‌تواند شامل هزینه‌های مختلفی مانند انبارداری، تبلیغات محصول، خدمات آب و برق و امکانات و حتی مزایای کارکنان هم باشد. در این شرایط هم باید بتوان هزینه سربار را به حداقل رساند؛ چراکه در صورت مدیریت نادرست منجر به ضرر شرکت می‌شود.

هزینه آسیب دیدگی محصول

عمده فروشی می‌تواند مشکلات خاص خود را هم داشته باشد. برای مثال، بعضی از محصولات که به‌عنوان موجودی حساب شده‌اند، احتمالا آسیب ببینند، گم یا دزدیده شوند یا حتی از بین بروند. این‌گونه مشکلات در برنامه‌ریزی مالی یک شرکت نقش مهمی دارند؛ چراکه هر محصولی که به فروش نمی‌رود در نهایت باعث کاهش سود شما می‌شود. پس بهترین کاری برای هر کسب‌وکاری این است که مقدار هزینه آسیب‌دیدگی را به حداقل برساند تا به تبع آن سود نهایی هم بالا رود.

قیمت گذاری رقیب

یکی از کارهایی که هر عمده فروش باید انجام دهد، در نظر گرفتن قیمت رقباست. هر شرکتی که در زمینه عمده فروشی محصولات کار می‌کند باید قیمت خود بر اساس قیمت محصولات مشابه موجود در بازار پیشنهاد داد. اگر به موضوع بی‌توجهی شود، احتمالا هیچ خرده فروشی محصول را خریداری نخواهد کرد. البته اگر قیمت عمده فروشی کالا شما مناسب باشد، فروش بیشتر و در نتیجه سود هم بالاتر می‌رود.

قیمت عمده کالا و خرید و فروش عمده کالا در ویترین نت 

یکی از کارهایی که یک کسب‌وکار خرده باید انجام دهد، تهیه کالای عمده ارزان است؛ چراکه با این روش هم می‌تواند سود بیشتری به‌دست آورد و هم کسب‌وکار خودش را رونق دهد. امروزه انواع محصولات به صورت عمده عرضه می‌شود و هر کسب‌وکاری با توجه به زمینه فعالیت خود، کلیه محصولات خود را تهیه کند.

همه محصولات توسط تولیدکنندگان اصلی به بازار عرضه می‌شود و بر اساس معیارهای خود تولیدکننده، قیمت‌گذاری می‌شوند. ویترین نت به‌عنوان یک بازار عمده فروشی آنلاین فعالیت می‌کند. یعنی هر خریداری می‌تواند محصولات مورد نیاز خودش را بدون هیچ‌گونه واسطه‌ای از تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان اصلی تهیه کند. در واقع ویترین نت به‌عنوان یک پلتفرم آنلاین، کار خرید و فروش عمده و بدون واسطه محصولات بین تولیدکننده و خریدار را انجام می‌دهد. همچنین شما به‌عنوان خریدار، می‌توانید قیمت هر محصول عمده فروشی را از طریق سیستم RFQ ویترین نت استعلام بگیرید تا بتوانید خرید مطمئن و به‌صرفه‌ای داشته باشید.

نام تامین کننده
نام تامین کننده
نام محصول
نام تامین کننده

جهت مشاهده اطلاعات تماس تامین کننده، لطفا نام و شماره موبایل خود را وارد کنید.

نام تامین کننده

نام تامین کننده

02191001170

کاربر عزیز