ماشین آلات پرکن
با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.
استعلام قیمتاطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.
ثبت نامحداقل سفارش: 1 دستگاه
حداقل سفارش: 1 دستگاه
حداقل سفارش: 1 دستگاه
- دستگاه پرکن مایعات (273)
- دستگاه ساشه (155)
- دستگاه پرکن پودری (141)
- دستگاه پرکن توزینی (99)
- دستگاه پرکن گرانولی (55)
- دستگاه بسته بندی حجمی (8)
خریداران می توانند در بازار اینترنتی ویترین نت با ثبت درخواست خرید و یا تماس مستقیم با تعداد زیادی از تامین کنندگان ماشین آلات پرکن ارتباط برقرار کنند.
با جست و جو در میان هزاران محصول و پس از گفت وگوی مستقیم با تامین کنندگان ماشین آلات پرکن می توانید سفارش خرید خود را به روش مستقیم و یا از طریق خرید امن ویترین نت ثبت کنید.
معرفی دستگاه های پرکن
ماشین آلات پرکن از انواع پرکاربرد دستگاههای بسته بندی هستند که محصولات را از حالت حجیم و مقدار زیاد به مقدارهای کم و از قبل پیشبینی شده تقسیم و درون ظرف های مشخص پر میکنند. به طور مثال به صورت حجمی، یک سطح مشخص از یک ظرف, توده و یا تعداد مشخصی از یک محصول را درون ظرف مشخصی بسته بندی میکنند.
دستگاه های پرکن قابلیت بسته بندی انواع محصولات در حالت های مختلف با ویژگی های مختلف را دارند. به طور مثال: مایعات ،مایعات غلیظ، محصولات به شکل گاز ، تکه هایی از محصول، محصولاتی که به صورت پودری هستند, جامداتی که قابلیت جابجایی راحت دارند (برخی از مواد معدنی) و یا مواد خمیری و چسبنده. در هر صورت این قابلیت در انواع دستگاه های پرکن برای اندازه گیری های مختلف چه وزنی و چه حجمی و یا تعدادی وجود دارد.
در عین حال اهمیتی ندارد که شما حتما محصولاتی را که به صورت حجمی به فروش می رسانید، به صورت حجمی نیز بسته بندی کنید. به طور مثال در صنایع غذایی روغن هایی که به صورت حجمی (لیتر) فروخته می شود، ممکن است به صورت وزنی پر شوند، زیرا دانسیته یا چگالی آن در دماهای مختلف متفاوت می باشد. یا بالعکس محصولاتی مانند برنج و محصولات یخ زده که به صورت وزنی فروخته میشوند، ممکن است با دستگاه های پر کن حجمی بسته بندی شوند، چراکه سرعت بالا و هزینه پایینی دارند. همچنین ممکن است محصولاتی که به صورت عددی فروخته میشوند و یک تعداد مشخصی از آن درون بسته بندی وجود دارد ، به صورت وزنی پر و بسته بندی شده باشند.
نحوه کار ماشین آلات پرکن
دستگاه های پرکن همانطور که توضیح دادیم، وظیفه پر کردن محصول به هر شکلی درون ظروف مورد نظر را دارند، اما دستگاه های سیل در ادامه راه وظیفه پوشاندن ظرف مورد نظر را بر عهده دارند. همچنین ماشین آلات پر کن ممکن است که شامل یک یا چندین قسمت برای تنظیم و اندازه گیری تعداد ظروف بسته بندی شده نیز باشند.
دستگاه های پرکن با تکنولوژی ها و اشکال و اندازه های متفاوتی طراحی و ساخته می شوند که هدف آنها فقط و فقط بسته پر کردن محصول مورد نظر در ظرف طراحی شده نمی باشد، بلکه تولیدکنندگان همیشه در رقابت هستند تا دقیق ترین دستگاه ها را برای اندازه گیری و سرعت بالا طراحی کنند. زیرا در بسته بندی محصولاتی که گران قیمت هستند، دقت بالا در اندازه گیری میتواند بسیار با اهمیت باشد و قطعا از منابع شرکت در مقابل خطای هدر رفت محصول جلوگیری خواهد کرد.
انواع ماشین آلات پرکن
در صنایع بسته بندی پرکن های حجمی و پرکن هایی که یک سطح مشخصی از یک ظرف را پر می کنند، به طور معمول برای محصولات به صورت مایع با گاز استفاده می شود، اما بسیاری از محصولات دیگر نیز وجود دارند که برای بسته بندی آنها از این روش نیز استفاده میشود، مانند بسته بندی محصولات پودری، انواع گرانول ها غذای حیوانات ، مایعات غلیظ، ژله ها و مواد خمیری نیز ممکن است که استفاده شود. حتی برخی از محصولات که در دمای اتاق به صورت جامد هستند، مانند .چربی ها ، لیپ استیک ، رژ لب و دیودورانت ها.
برای بسته بندی محصولات پودری به علت تولید گرد و غبار محصول، ازدستگاه های پرکن مخصوصی که برای این منظور طراحی شده اند، استفاده می شود، مانند پرکن های وکیومی . در این نوع دستگاه ها از امکانات اصلاح وزن نیز استفاده میکنند تا به اندازه دقیقی از محصول دست یابند. زیرا که بیشتر این محصولات با واحد وزن فروخته می شود.
برای نوشیدنی های گازدار و یا مواد شوینده که در اثر ریخته شدن ممکن است کف کنند، هنگام پر شدن توسط دستگاه پرکن امکان ایجاد مشکلاتی را دارند، اما سازندگان این دستگاه بسته بندی مواد غذایی، دستگاه هایی را طراحی کرده اند که این مشکل را برطرف میکند و از تکنیکی استفاده میکنند که نازل دستگاه پرکن وارد ظرف مورد نظر شده و به آرامی محصول (نوشیدنی یا مواد شوینده) را به درون ظرف جاری میکند، نازل همزمان با پرکردن ظرف با محصول در یک سطح قرار میگیرد و در انتها بعد از پر شدن کامل از درون ظرف خارج می شود. این عمل باعث می شود که نوشیدنی کف نکند.